Grafomán hajlamaim eddigi megnyilvánulásai:

  • Keserű pirula
  • Ölelj át
  • Magyar orvos Ikeaországban

2010. december 23., csütörtök

szánkó

Miután egy hónapja leesett a hó és nem olvad csak egyre több lesz, kellett egy új szánkó, mert a régi kb 1 éves gyerekre van. Nem is igayi szánkó, egy nagy műanyag ülés, ami kb 1 nm-es fleszínével ül a havon hogy a gyerek ne essen nagyot ha kiborul. Ez eddig rendben is van, csakhogy pont mivel hatalmas felület, baromi nehéz húzni, friss havon meg egyszerűen lehetetlen.
Csakhogy sehol nem találtuk a hagyományos, két párhuzamos lábon futó szánkót. Lejártuk a lábunkat a városban, végignéztük az internetes boltokat és sehol. Már azon gondolkodtam hogy rendelek németországból de mire idejutotam a gondolkodásban kifogyott ott is....
Holott a terv az volt hogy karácsonyra azt kapnak a csajok. És már pont feladtam, hogy ebből szánkó lesz, amikor a mentőangyal, Horváth Gerda telefonált, hogy ott, ahol ők laknak, a nebzinkúton van leértékelt szánkó! Gyorsan el is hozta, másnap meg átvettük tőle. Persze nem bírtam karácsonyig várni, és megkapták előre a jányok, mert a babakocsit tolni se sokkal nagyobb öröm mint a régi szánkót húzni. De megbeszéltük hogy ezt most előre kapták meg. Tegnap Mémit felraktam az új szánkóra, Amit meg a kicsibe, és kettőt húztam egyszerre, nagyon tetszett nekik.
Gerdának még egyszer nagyon köszönjük!!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Örömmel olvastam az újabb eseményeket, mármint ami a fejlődéseteket, gyarapodásotokat illeti. Nagyon átérzem a két picilány betegségeivel járó problémákat. Együttérzek Veletek.
    A bürokráciát, a Hivatalt gyűlölöm, ugyanis már egy hónapja visszaérkeztem Sydneyből, és az intézni valóknak se vége, se hossza. No persze a helyzetemet nehezíti, hogy a járgányom 11 hónap után nem volt hajlandó beindulni, így az most még az autószerelőnél dekkol. Közben a korral járó nyavaják miatt az orvosokat is járom. Meg a..., nem is sorolom tovább. Méghogy a nyugdíjasoknak mindenre van idejük? Én nem tudom, de az elmúlt 5 és fél év alatt nem értem rá unatkozni, sőőőt.... A nap 24 órája is kevés.

    VálaszTörlés
  2. pedig azt hittem hogy akkor mar jobban raer az ember....mondtam us a multkor a ferjemnek hogy jo lesz majd megint unatkozni de akkor ezek szerint nem igyvan
    remelem azota mukodik a kocsi is meg te is jobban vagy

    VálaszTörlés