Grafomán hajlamaim eddigi megnyilvánulásai:

  • Keserű pirula
  • Ölelj át
  • Magyar orvos Ikeaországban

2010. május 10., hétfő

Noémi

Mémi olyan édes. Úgy szereti Amirát. Folyton simogatja, puszilgatja, törölgeti a száját ha buktázott, pelust hoz neki, töröli a fenekét, a cumit dugdossa a szájába, fogja a cumisüveget és engem utasít hogy vegyem fel ha megnyekken. Este alig lehet lefektetni mert a puszirituálé úgy zajlik, hogy "mégeccerutolsóóóóó" akkor puszit ad neki és még ezt 10x eljátssza. Sose volt még, hogy szándékosan bántotta volna, egyszer ugyan ráejtett egy könyvet, no de ettől lesznek olyan sokat kibírók a második gyerekek :)
Ugyanakkor ő is mászna a hátammra és így együtt már a húsz kilót súrolják....de persze ha én akarom a hátamra tenni azt nem hagyja, csak amikor neki van kedve, általában amikor Amira elaludt rajtam.
Mostanában ő is baba lett, etetni kell, a pelenkázón pelenkázni, már ha hagyja és nem kell közelharcot vívni hogy a kakis pelust levegye.
És közben egyfolytában magyaráz, mondja mondja mondja és olyan szövege van hogy ihaj, most pl akedvence hogy "anyakérszmég", azaz vegyek még ennivalót ha már nincs a tányéromon, meg hogy "anya megette összes maradékot" amikor már semmi sincs a tányéron.
Mindenféle nyakláncot, karkötőt magára aggat, öt hajcsatot rakat a hajába, minden tükörben megnézi magát. Jó látni hogy nőci, hogy ennyire nagyon nőci, kis okos szép cicamica!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése