Grafomán hajlamaim eddigi megnyilvánulásai:

  • Keserű pirula
  • Ölelj át
  • Magyar orvos Ikeaországban

2009. július 23., csütörtök

Otletek

Megbocsajtjatok, ugye, de most ekezetek nelkul irok, ez eppen nem az otthoni gepem.
Annyi de annyi mindent szeretnekirni, es ahogy kesz vagyok eggyel, mar ott is van a kovetkezo otlet a fejemben. Csak ugye az ido....meg a penz.....mert kizarolag a szamitogepnek irni nem nagy orom, sokkal jobb ha meg lehet osztani az olvasokkal. Ehhez meg ki kell adni, ami szinten nem ket filler.
De ha ettol eltekintek, akkor is megmarad meg, hogy majdnem kesz vagyok egy babas konyvvel, ami a kotodo nevelesrol szol, hogy miert ne hagyjuk sirni, miert ne hagyjuk egyedul a kisbabat, miert hordozzunk stbstb.
Hasonlo stadiumban leledzik a "Keseru pirula" folytatasa, az a konyv amely az elso sved evunkrol szol, hogyan kaptuk ossze magunkat, milyen nehezsegek voltak illetve milyen itt altalaban az elet.
Ezeken kivul tele a fejem ilyenekkel, hogy irnek egy neuropszichiatriai konyvet is, na nem szakkonyvet mert annyira nem vagyok nagy majer, meg professzor meg ilyesmi, de egy ismeretterjeszto szuloknek szolo konyvet tudnek irni.
Aztan meg gomolyog meg egy szerelmes tortenet is az agytekervenyeimben, igaz ugyan hogy ez a legkevesbe kikristalyosodott.
Ugyanakkor fogalmam sincs, hogy mikor lenne idom mindezt megirni.
Ha tehetnem akkor olyan helyen laknek ahol telen sincs plusz husz foknal hidegebb es a palmafak alatt koptatnam a billentyuzetet es abbol elnek hogy meselek mindenfelet.
Ehelyett hallgatom itt ezeket a kislanyokat, hogy megolik magukat mert az anyjuk hulye (es bizony meg kell mondjam sokszor igazuk van) vagy hogy milyen szar az elet es az se szamit ha meghalnak, vagy eppen 40 kilora akarnak fogyni mert az a szep akinek kilatszik az osszes bordaja.
Neha besokallok es most is ez tortent, meg masfel napot kell dolgoznom de ez a szabadsag elotti ido a legnehezebb.
De kitartok. Aztan meg majd alakul minden.

2 megjegyzés:

  1. Üdvözöllek!
    Orsi6 vagyok a mamami-ról, gratulálok a könyvedhez, szívesen beleolvasnék, rajtad keresztül nem lehet beszerezni?

    Más: Gyönyörű hordozóid vannak!

    Ölel: Orsi

    VálaszTörlés
  2. Szia Orsi, sajnos az én példányaim elfogytak, most már vagy könyvesboltban vagy a bookline-on tudod megrendelni.
    A hordozás meg szerelem! De ezt te is tudod! :)

    VálaszTörlés